wedi - Innovative og holdbare byggeløsninger

Med den 100 % vandtætte vådrums- og byggeplade fra wedi kan du renovere eller bygge for eksempel badeværelse, kælder og køkken på kortere tid end med de traditionelle løsninger. Med wedi opnår du uovertrufne fordele som isolering og nemme arbejdsgange, og du får et perfekt, færdigt projekt første gang!

 

 

wedi i mere end 30 år!

wedi er det komplette system hvis du skal bygge, restauere eller designe nyt til din bolig. wedis systemløsning tillader dig at sammensætte deres komponenter til løsninger der passer til dine behov. Dette har været filosofien siden wedi blev etableret tilbage i 1983 af Helmut wedi. Løsningerne bliver udarbejdet ved hjælp af de klassiske håndværksdyder, innovative tankeprocesser og tysk ingeniør kunst. Det er blandt andet derfor at wedi har nogle de smarteste og mest innovative løsninger på markedet.

I sortimentet fra wedi finder du systemløsninger til vådrum, så du praktisk talt kan gøre det selv. På byggeudvalg har vi derfor lavet en guide til gør det selv badeværelse med wedi, hvor du kan finde inspiration. wedi tilbyder næsten fri formgivning når det drejer sig om bygning af møbler i dit badeværelse eller andre vådrum.

Hos byggeudvalg er vi stolte af at kunne tilbyde de unikke løsninger af wedi. I vores sortiment finder du alt fra gulvelementer til wedi plader og tilbehør. Har du spørgsmål er er du velkommen til at kontakte os.

Se udvalg af wedi
Upload Image...

Fordele ved wedi

Den blå XPS-kerne er 100 % vandtæt og er også fuldt funktionsdygtig ved eventuelle beskadigelser.

Cementoverfladen danner et enormt stærkt og stabilt vedhæftningsunderlag takket være ilagt gitterstruktur.

wedi systemløsninger er afstemt efter hinanden og giver en effektiv bearbejdning på kort tid.

Alle byggepladesystemer er varmeisolerende,
sparer energi og beskytter effektivt mod fugt og skimmel.

Effektiv beskyttelse mod fugt og skimmel og perfekt til vådområder

wedi er konstrueret til nem, let og støvfattig bearbejdning. Med den meget lette konstruktion undgår du desuden besværlig og belastende løft og transport, specielt i etagebyggeri.

Disse godkendelser dokumenterer, at wedi produkter er testede tætningssystemer til vådrum, og viser desuden, takket være A+ mærkningen, det sundhedsmæssigt ufarlige samt emissionsfrie design – både efter tyske og efter europæiske forskrifter og love.

Alene med wedi 610 kan man tætne samlinger af basismaterialet og wedi byggepladen helt vandtæt. Maksimal sikkerhed med kortere lægningstid.

Se flere eksempler på wedi Løsninger