Provenza Fliser

Provenza klinker og fliser

Med tanken om at en klinke ikke blot er en klinke er passionen bag italienske Provenza opstået. Fabrikken har siden 1975 været garant for design og kvalitet, hvor der ikke er plads til kompromis. Dette princip følges fra start til slut, hvor der stilles store krav til råvarer og produktion samt endelig produkt. Dette betyder at alle fliser og klinker som forlader fabrikken er af ypperste kvalitet og hører til blandt de fineste på markedet. Provenza er derfor et sikkert valg til dig der gerne vil have lidt ekstra – både design og kvalitetsmæssigt.

Gennem flere årtier har Provenza gjort sig bemærket med sit unikke og innovative design som er kommet til gennem troen på brugen af traditionelle metoder kombineret med state-of-the-art teknologi. Dette sikrer dig den optimale oplevelse som du kan have glæde af i mange år.

Provenzas klinker og fliser finder du rundt i hele verden, hvor flere serier har været fremhævet i flere anerkendte design kataloger verden over for sine unikke egenskaber og udseende. Du kan derfor finde Provenza fliser blandt mange hign-end restauranter, hoteller og prestige byggerier.