Handelsbetingelser og vilkår

Byggeudvalg.dk drives og ejes af DV Partner ApS, CVR nr. 32308767.
Hovedkontor: Bardenflethsgade 3, 1 tv, 2300 København S
Tlf.: 50992359 / e-mail: info@byggeudvalg.dk

Disse handelsbetingelser og vilkår finder anvendelse på køb af varer til levering i Danmark.

Bestilling og betaling:
Byggeudvalg.dk er som regel åben 24 timer i døgnet. Du kan derfor altid handle online i vores webshop. I enkelte tilfælde kan vores webshop være lukket for handel grundet vedligeholdelse, og besøgende vil derfor ikke være i stand til at tilgå webshoppen. Du kan foretage køb, når webshoppen er åben og tilgængelig.

For at handle på Byggeudvalg.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som accepteres i webshoppen, eller betale via bankoverførsel.

Når du ønsker at købe en vare, skal du trykke på ”Tilføj til kurv”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette varer i kurven.

Når du er klar til at bestille, klikker du på ”Gå til kassen”, hvor du efterfølgende skal udfylde dine oplysninger som navn, adresse, e-mail, tlf. nummer, betalingsform og leveringsform.

Når du har bestilt en vare hos Byggeudvalg.dk, modtager du en kvittering via e-mail for vores modtagelse af din bestilling. BEMÆRK! Der er først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os.

Når du bestiller på byggeudvalg.dk accepterer du at din ordre må stilles uden kvittering. Ønsker du ikke dette skal du give besked herom ved bestilling.

Ved modtagelse og afhetning skal du altid kontrollere at varerne passer med din ordre samt dine forventninger.

Levering:
Leveringtiden er estimeret til 2-5 hverdage, medmindre andet er angivet. Er varen i restordre, kan du forvente 14 dages leveringstid.

Fortrydelsesret:

På vores webshop har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan returnere varen til os, hvis du har fortrudt.

Enkelte varer er ikke omfattet af de 14 dages fortrydelsesret. Dette vil fremgå under varen.

De 14 dages fortrydelsesret starter den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, søndag, Grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller det sidste parti.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret. Vi giver besked i ordrebekræftelsen, hvis der er varer, hvor fortrydelsesretten ikke gælder, f.eks. på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde plomberinger.

For at gøre fortrydelsesretten gældende skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan udfylde formularen her, hvis du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Fortryder du dit køb, skal varerne returneres til os. Opret din sag her.

Ved returnering skal du sørge for at varen er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering. Det er vigtigt vi har svaret på din retur sag før du retunere din ordre. Her vil vi også anvise retuneringsadrese.

VIGTIGT! Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter du har været i kontakt med os.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig,

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på Byggeudvalg.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge
af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere inden for ” rimelig tid” efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du
reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være
rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Inden du sender varen retur, bedes du kontakt os på info@byggeudvalg.dk eller oprette en sag her.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for
afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kontakt ved afbrudt køb

Byggeudvalg forebeholder sig retten til at kontakte dig via mail såfremt du har afgivet dine informationer og trykket på afgiv ordre. Dette skal ses som en service, da vi aktivt ønsker at yde dig den bedste support.

Opfølgnings mail efter køb

Byggeudvalg har et samarbejde med den uafhængige anmeldelsesside Trustpilot, og i den forbindelse videregives oplysninger om dit fulde navn, e-mail adresse og ordrenummer efter køb online på vores hjemmeside. Dette gøres for at hjælpe os i vores bestræbelser på at blive endnu bedre.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende personoplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Personoplysningerne registreres hos DV Partner ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og Kundeservice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Byggeudvalg.dk er direktøren. Vi vil i de fleste tilfælde udlevere de nødvendige personoplysninger til vores leverandør, da denne bruges til at sende varen til dig eller til identificering af afhentning. Ønsker du indsigt i dette skal du kontakt  kontakte os på info@byggeudvalg.dk.

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Du kan læse mere om privatlivspolitk på byggeudvalg.dk her

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Kundeservice.

Forbehold og Ansvarsfraskrivelse
Byggeudvalg.dk fraskriver sig ethvert ansvar for eventuelle trykfejl i tekst, priser, fejl i illustrationer/fotos, udsolgte varer, mangler ved eller forsinkelse af leverancer og force majeure, m.m.

Har du modtaget en beregning af os er det med forbehold for faktorer der påvirker udfaldet af beregningen. Det er altid dit ansvar at kontrollere om denne beregning er korrekt.