Sådan returnerer du en vare

Har du købt noget på byggeudvalg.dk har du 14 dages fortrydelses- og returret. Din fortrydelses- og returret gælder fra den dag, du modtager dine varer. Hvis du fortryder dit køb, har du pligt til at returnere varen senest 14 dage efter modtagelsen.

Du har pligt til at returnere dine varer i samme stand og mængde, som leveret. Vi tager derfor ikke brudte varer eller dele af en større mængde retur. Hvis du f.eks. køber 25 stk. wedi plader, har du ikke mulighed for at returnere enkelte eller flere af disse, men kun det fulde antal. Dette skyldes, at vores samarbejdende producenter ikke tager dele af en hel varemængde retur. Ved fortrydelse og returnering tages altså kun den fulde mængde retur.
Eventuelle omkostninger i forbindelse med returforsendelse af varer, betales af køber.

Fortryder du dit køb, kan du enten nægte at modtage dine varer ved levering. Du kan også efterfølgende, inden for 14 dage, returnere hele varemængden som returvarer.

Returret

Vi bytter dine varer eller tager dem retur, hvor du kan på pengene tilbage i op til 14 dage efter leveringsdatoen. Dog kan der på nogle produkter være et afhentnings/returgebyr.
Byggeudvalg.dk tager meget gerne dine varer retur, dog med forudsætning af følgende:

Som kunde har du pligt til, at returnere dine varer i samme stand og mængde som leveret .

Returvarer modtages på et lager anvist af os.

Omkostninger i forbindelse med returnering af varer betales af køber. Det er købers ansvar at sørge for returnering.

Skaffevare

Vi gør opmærksom på, at hvis du har givet din accept på bestilling af en specielt skaffe/produktions vare, frafalder fortrydelses- og returretten på ordredatoen. Det er derfor ikke muligt at ændre, annullere eller returnere disse varer efter din ordre er afsendt til gennem byggeudvalg.dk. Det fremgår ALTID tydeligt på den enkelte vare, om det er en skaffevare. Din accept tilkendegives ved godkendelse af ordren.

Har du yderligere spørgsmål vedrørende fortrydelsesret eller returnering, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Formular til returnering

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Dit ordrenummer (skal udfyldes)

  Reg og konto nr

  Begrundelse

  FragtskadeFejl leveringProduktionsfejlDele mangler ved leveringHar fortrudt køb

  Varenavn og antal(skal udfyldes)

  Eventuel kommentar